Etiquetes

dimarts, 30 d’octubre del 2012

IRONMAN



Hola nois i noies. En aquest article us parlaré de la prova atlètica més dura que existeix al món. Aquesta prova rep el nom de l´Ironman i es celebra un cop a l´any. La prova consisteix en nedar 3800 metres al mar, 180km en bicicleta per carretera i per acabar 42km corrent. La durada límit de la prova són 17 hores i la mitja és aproximadament d´unes 12 hores. L´objectiu principal de la majoria dels participants és poder arribar a la meta, ja que més del 50% dels atletes no acaben la prova degut a la seva duresa.

L´autèntica prova de l´Ironman es celebra a Hawaii i els participants han de preparar-se durant tot un any per arribar amb la màxima condició física possible. tot i que sembli mentida, hi ha atletes que pensen que la prova no és suficientment dura i per aquest motiu es celebra cada dos anys la doble ironman i cada tres anys la triple ironman.

Personalment penso que fer una Ironman és posar l´organime al seu límit, per tant fer una doble o triple ironman és una bogeria i posar la vida humana en un risc innecessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada